Zonnebrillen Guess 2017

Zonnebrillen Guess 2017

Mike Bradeson in het eerste jaar niet beschikt over het soort ervaren talent dat zijn voorganger, Andy Buh, had. Tijdens de verdediging van Buh in 2010 bereikten zeven starters NFL-kampen (een cijfer dat acht wordt wanneer Duke Williams daar aankomt). De groep van dit jaar heeft misschien drie NFL-kampen. Dat is een groot verschil, maar het zou leuk geweest zijn om meer blitzing te zien op SDSU's quarterback Adam Dingwell, een back-up die in actie werd gebracht met de blessure aan Ryan Katz. Als je een onervaren quarterback hebt, moet je onder druk komen Gucci Riem Zwart Prijs

3) Run-verdediging: SDSU heeft een van de beste rush-aanvallen van de Mountain West, maar werd uitgeschakeld door de front zeven van de Wolf Pack. De Azteken zijn 45 keer gejaagd en hebben slechts 3,4 meter per handbagage gewonnen. Het langste gerund door een rug was 9 yards. Dat is bemoedigend nieuws, want Nevada bereidt zich voor op een haastige aanval van de luchtmacht die op de tweede plaats staat in het land op 352,7 yards per wedstrijd. De twee rushes zijn behoorlijk verschillend, maar het geeft de fans wel enig vertrouwen dat Nevada het kan volhouden Krachtige driedubbele optie van Air Force. 1) Passverdediging: dit is nogal een voor de hand liggende, toch? Voor de tweede keer dit seizoen liet het Wolf-pakket een tweecijferige voorsprong in het vierde kwartaal veranderen in een verlies van één punt. De groep liet SDSU toe om met 50 seconden over de lengte van het veld te gaan om een ​​velddoelpunt voor een gelijkmakende wedstrijd te spijkeren en was toen gewoon slecht in overwerk. Op SDSU's touchdown brak krap Gavin Escobar ten minste vier tackles uit.Op de tweepunts conversie kwam Rob Andrews met een strakke voorsprong wijd open in de eindzone .De statistieken waren eigenlijk best goed voor de verdediging van de Wolf Pack. 349 yards (de tweede beste poging van de Wolf Pack dit jaar). Maar toen het spel aan de lijn was, maakte de verdediging de plays niet.

Zonnebrillen Guess 2017

1) Brandon Wimberly: Het is een schande dat het Wolf-pakket laat in elkaar stortte omdat het een enorme inspanning van Wimberly overschaduwde, die een carrière hoog in recepties (10) en touchdowns (twee) zette, terwijl hij dichtbij kwam in yards (132). een aantal grote stukken. Acht van zijn 10 vangsten waren ofwel voor de eerste keer downs of touchdowns. De touchdowns waren zijn eerste in 1.031 dagen, daterend uit de Hawaii Bowl van 2009. Hij had dit moeten Gucci Schoudertassen

Hier zijn drie likes and dislikes van Nevada's 39 38 overuren verlies naar San Diego State afgelopen zaterdag. We zullen beginnen met de likes eerst omdat ik een positief soort persoon ben.

vieren, maar dat was niet het geval na Nevada laat de winst wegglippen.

2) Cody Fajardo: In zijn terugkeer na het missen van een spel met een rugblessure, zag Fajardo er in vintage vorm uit. De tweedejaars voltooide 29 van 40 passen voor 304 yards en drie touchdowns. Hij snelde naar Zonnebrillen Guess 2017 66 yards en een score. Hij had ook geen omzet (noch Nevada) tegen een SDSU-team dat 2,5 per wedstrijd had gecreëerd bij het invoeren van de matchup. Fajardo zei dat hij zich een beetje langzamer voelde op het veld, maar dat liet hij niet zien. Hij speelde goed genoeg voor Nevada om te winnen en leidde het team naar touchdowns op vijf van zijn laatste zeven bezittingen.

Drie likes

Zonnebrillen Guess 2017

Zonnebrillen Guess 2017

Drie likes en drie dislikes van Wolf Pack 39

Zonnebrillen Guess 2017

Zonnebrillen Guess 2017

te staan ​​en hem proberen te rammelen. The Pack deed dat in de tweede helft tegen UNLV's eerste quarterback Nick Sherry in de tweede helft twee weken geleden, en het werkte. Nevada was niet in staat om Dingwell uit balans te brengen of zijn ritme helemaal te verstoren. Blitzing, hoewel gevaarlijk, had precies dat kunnen doen.

Zonnebrillen Guess 2017

Om te beginnen waren ze allebei op één punt. Ook werd Nevada geleid door games met dubbele cijfers in het vierde kwartaal. Uiteindelijk waren beide games thuis. In beide gevallen kon je de emotionele teleurstelling ervaren door de fans als het Wolf-pack een overwinning verspeelde.

2) Defensieve coaching: ik voel me verplicht erop te wijzen dat defensieve coördinator Gucci Tassen Prijs

Zonnebrillen Guess 2017

Zonnebrillen Guess 2017

Zonnebrillen Guess 2017

De twee verliezen van het Wolf Pack-voetbalteam waren dit seizoen niet brutaler uitgevallen.

3) Officials: De officials noemden twee erg slechte passinterfaces tegen Nevada. De tweede kwam op SDSU's laatste station van regulering, de eerste resulteerde in een dubbele-pass-interferentie (een over de aanval, een op de verdediging) die de Azteken in feite een gratis spel gaf, beiden waren slechte oproepen, de tweede was mogelijk verandert het spel. Nevadab heeft vorige week een enorme misstapinterferentie gehad met UNLV, dus misschien was het karma.In de SDSU-game stopten de officials ook de klok bijna 5 seconden laat in de regulatie nadat de Azteken de bal neerknielden om in te stellen voor een velddoelstelling De Azteken hadden geen time-out en als niet voor dat stoppen van de klok, was de tijd verstreken voordat SDSU in staat was om het doelgebied voor het gelijkspelen van het spel te proberen.

Zonnebrillen Guess 2017

Portefeuille Guess Delaney

Guess Tas Beslist

Tas Guess Delaney Mini

Tas Gucci Hobo
Guess Tas Aanbieding

Guess Tassen Sales

Guess Tas Douglas

Portemonnee Van Guess

Riem Van Gucci
Guess Riemen

Bril Van Guess

Gucci Riem Dames
Gucci Tas Hobo
Crossbody Guess

Gucci Zonnebril Gg0022s

Home / Zonnebrillen Guess 2017