Handtas Guess

om wat voor reden dan ook liever. Er is een groot aantal grootmoeders met blauw haar rondzwerven en ze hebben veel betere zitplaatsen dan jij (dit gebeurde op een Nick Cave-show in Moskou en ik kon er niet over heen komen). De band kan al dan niet een openingsact hebben en mag minder dan een uur of een volledige show spelen.

11. Naar een beroemde internationale ster of muzikant of band gaan (Metallica, Iggy Pop, Madonna, enz.) Die tussen de $ 100 en $ 300 een kaartje betaalt. Je zit vrij ver weg van hen in een schone moderne locatie op toegewezen zitplaatsen. Er is een klein gebied aan de voorkant waar geen zitplaatsen zijn (alleen staand) die eigenlijk de goedkoopste kaartjes zijn, maar de meeste mensen zitten Tas Gucci Crossbody

14. Neem je kind / kleinkind mee naar een speeltuin in de buurt die vol zit met zware, oude metalen apparatuur (denk aan een schommel die je hoofd eraf kan halen en die je recht raakt). De grond is vaak bezaaid met gebroken glas. De zandbak zal wat vergeten plastic speelgoed bevatten en misschien wat rottend voedsel. De schommels werken mogelijk niet allemaal. Er kunnen gigantische gekartelde stukken metaal zijn Gucci Handtas Tweedehands

15. Naar de film gaan. (Houd in gedachten dat alle buitenlandse films behoorlijk goed in het Russisch worden gedoopt, heel erg vreselijk). Alleen in de handvol arthouses kun je een film in de moedertaal zien en Russische ondertitels lezen).

18. Lezing van verhalen over detectiveverhalen, romances, historische drama's.

Handtas Guess

Handtas Guess

Handtas Guess

Handtas Guess

19. Zit in gek verkeer op vrijdag of zaterdag op weg naar het landhuis (dacha) om te ontspannen in het hoge gras, misschien wat shashlik (zie 7) in grappige oude bedden te laten slapen en dan door het verkeer op zondag terug te ploeteren om terug te komen naar de stad.

Handtas Guess

12. Naar een goedkoop restaurant gaan en niets anders eten dan wat goedkope hapjes, maar veel dure whisky of andere harde alcohol voor een aantal uur aan tafel bestellen / drinken.

Wat zijn enkele populaire vormen van entertainment in Rusland

die uit de dingen steken om voorzichtig te zijn. Bijna Handtas Guess elk gebouw heeft een speeltuin, er zijn er letterlijk tienduizenden in de stad.

7. Het bos ingaan met gemarineerde stukjes vlees en wat wodka, bier en wat lucifers. Een vuur starten, drinken, op de een of andere manier het vlees koken en meer drinken dan uiteindelijk terugrijden naar de stad. Dit gebeurt altijd met goede vrienden, vooral met wie je naar school bent gegaan.

Handtas Guess

13. Typische seizoensgebonden buitensporten schaatsen, skiën, snowboarden, fietsen, skateboarden maar nooit op straat. Er zijn hier geen trottoirs met trottoirs. Je rent in de sportschool op een loopband, zelden in een park.

Handtas Guess

2. Meisjes ontmoeten een vriendin in een café en drinken koffie en praten over familie, die verloofd is, die zwanger is, waar je graag op vakantie wilt gaan.

16. Neem een ​​klas in koken of fotograferen bijvoorbeeld. Er is een massale handel in Moskou voor 'masterclasses' die een paar uur duren en veel van hen zijn Martha Stewart-stijl DIY-versierende en onderhoudende ideeën. Je kunt leren hoe je verse pasta maakt of hoe je een beter portret van je zus maakt. Sommige van de lessen zijn uitstekend, sommige zijn onvergeeflijk slecht (ik heb verhalen over een Franse chef-kok die een hele maaltijd bereidde van verwerkt blikvoer en noemde het een masterclass in Franse kooktechnieken.) Een enkele klasse kost typisch ongeveer $ 100, maar je mag ga daar uit eten.

Handtas Guess

8. Kegelen.

10. Reserveer een tafel en kaartjes voor wat livemuziek en zit dan in een erg rokerige kamer terwijl je wacht tot de band verschijnt. De drankjes zijn duur. Het eten is middelmatig. Je kunt je serveerster overal vinden. Mensen staan ​​voor je en je kunt de band alleen horen. Je kunt niets zien, hoewel je deze stoelen van tevoren hebt gereserveerd om een ​​goede positie te krijgen.

9. Tijd doorbrengen thuis met familie, oude recepten koken, oude verhalen in de keuken beluisteren / herhalen.

is heel normaal dat een profielfoto van een Russische vrouw zich in bikini op het strand bevindt, in haar ondergoed of half naakt een pose oplegt die eenvoudig 'niet onschuldig' genoemd kan worden.

Handtas Guess

Handtas Guess

17. Tijd besteden aan het gebruik van sociale media (vkontacte of Facebook), net als veel andere landen en culturen, foto's plaatsen van pasgeboren baby's en bruiloften, vrienden die gekke dingen doen, liberale politieke opvattingen plaatsen, foto's plaatsen van topless vrouwen, foto's van puppy's en kittens, foto's van eten en vakantiefoto's. Veel alleenstaande Russen, met name vrouwen, gebruiken hun profiel om te pronken met hun fysieke bezittingen. Het Tas Gucci Man

1. 's Avonds of' s avonds, op de binnenplaats, een lege speeltuin of een gemeenschappelijke ruimte beschut van de straat met een paar dozen sap, een fles wodka, enkele plastic bekers misschien een zak chips en een paar andere mannen.

Handtas Guess

Tas Fashion Guess

Guess Zonnebril Wit

Guess Tassen Sale Outlet

Gucci Hoesje Iphone 6
Gucci Tas Bruin
Crossbody Guess

Guess Handtas Goedkoop

Echtheid Gucci Tas
Guess Telefoonhoesje Iphone X

Guess Rugtas Sale

Guess Tassen 2016

Guess Hoesje Iphone 8 Plus

Gucci Riem Kopen Rotterdam
Gucci Bag
Guess Hoesje Iphone 7 Plus

Home / Handtas Guess