Guess Sunglasses

hoe we dat stuk land behandelen, het is onze erfenis', zei hij.

Hij zei dat de 5 hectare maagdelijke prairie het laatste overblijfsel zijn van een originele 2500 hectare grote prairie in Conway die werd opgemerkt in 1819 toen federale landmeters de Louisiana Purchase onderzochten.

Guess Sunglasses

CONWAY Garrett Steele van Conway knielde ongeveer drie jaar geleden bij een bank in het natuurreservaat Jewel E. Moore van de University of Central Arkansas in Conway en stelde zijn vriendin voor.

Guess Sunglasses

'Sinds december heb ik hierover geen uitvoerig gesprek gehad met enig bestuurslid, maar ik weet dat de studenten die deze inspanningen leiden behoorlijk gepassioneerd Guess Sunglasses zijn en uiteraard ondersteun ik hun inspanningen. Ik maak geen geheimen over dat feit. '

Sebourn ging akkoord. 'Het is een voordeel voor UCA, meer dan 2500 studenten gebruiken het elk jaar, van wetenschapsstudenten, band, ROTC, en ook gewoon mensen die het recreatief gebruiken omdat ze graag op de paden lopen,' zei Sebourn.

'Mensen zijn geschokt als ze merken dat het niet permanent wordt beschermd', zei ze.

Runge, die de presentatie in december bij de UCA-raad heeft ingediend, zei dat hij een 'open, eerlijk debat' over de kwestie wil.

De menselijke keten ging meer over het verkrijgen van media-aandacht, zei Sebourn, om het probleem onder de aandacht te brengen van supporters en bestuursleden die niet in Conway wonen.

'Als het weg is, is het weg,' zei hij.

Guess Sunglasses

'Waardevol onderdeel van de campus'

Steven Runge, decaan van het College van Natuurwetenschappen en Wiskunde, kwam op donderdag met zijn vrouw en een van hun dochters op stap.

'We hebben een groot deel van de wetenschappelijke majors die het reservaat gebruiken voor een aantal lessen,' zei Hayley Sebourn van Searcy, een student van het senior Honours College, en het ligt direct tegenover Farris Hall, waar veel van de Honours College-studenten wonen. live. 'Het is iets waar de meesten van ons een passie voor hebben,' zei ze.

Hij was een van de 244 studenten, faculteitsleden en leden van de gemeenschap (en drie honden) die een keten vormden rond een deel van de reserve-donderdag om steun te tonen voor de bescherming tegen ontwikkeling.

Guess Sunglasses

Mensen die donderdag naar het reservaat kwamen, kregen gratis pizza en konden zich aanmelden voor prijzen. Sebourn en Bowman ontrafelden strengen van paars en groen garen voor mensen om vast te houden terwijl ze door het reservaat liepen.

Roussel zei in een eerder interview dat hij denkt dat de reserve langer moet worden beschermd. Als het het enige overblijfsel Gucci Bags 2017

Ze zei dat de petitie een impact zou moeten hebben op de UCA Board of Trustees.

Mensen die de petitie ondertekenden, kregen groene en paarse garenarmbanden die Honours College-studenten en Bowman maakten om steun te betuigen voor het natuurreservaat.

'We weten niet wat er zou kunnen zijn dat we nog niet ontdekt hebben,' zei ze.

Trustees Scott Roussel of Searcy en Victor Green van Conway stemden tegen de motie voor een moratorium van vijf jaar.

'Ik ben heel erg blij dat de studenten dit als een belangrijk project voor de universiteit beschouwen,' zei hij.

Runge zei UCA maakt gebruik van het natuurreservaat de enige openbare universiteit in de staat met een op zijn campus, wanneer het gastheer is van de over de gehele staat Environthon concurrentie voor middelbare scholen; gastheren kleuterschool door hogere hoge groepen vaak; en biedt het Gucci Tas Heren

Guess Sunglasses

Sebourn zei dat ze symboliseren 'dat de paarse beren de natuur omarmen.'

Guess Sunglasses

Guess Sunglasses

van de prairie in het gebied bevat, 'moeten we heel voorzichtig zijn met Gucci Zonnebril Gg0035s

Guess Sunglasses

De UCA Board of Trustees stemde in december om 17,5 van 19 hectare van het natuurreservaat te beschermen tegen ontwikkeling gedurende vijf jaar. Ten minste één bestuurslid zei dat het land aan de zuidwestelijke hoek van de campus te waardevol is om op te geven.

Guess Sunglasses

gebruik van de reserve om leraren te trainen in buitenopvoeding.

Donderdags evenement, genaamd Bear Hug voor het natuurreservaat, maakte deel uit van het Green Bear Project, dat senior capstone klasleden van het Honours College begonnen met het redden van het reservaat.

UCA faculteitsleden van de wetenschap en enkele studenten hebben betoogd dat het gebied biologisch en historisch gezien de laatste in zijn soort in het gebied is en dat het voor altijd beschermd moet worden.

Sebourn, een milieuwetenschapper, zei dat de oorspronkelijke prairie in Conway is verwoest, behalve dit kleine gebied.

Donna Bowman, geassocieerd decaan van het Honours College en een cursusinstructeur, zei dat het natuurreservaat wordt gebruikt voor onderzoek, recreatie en inspiratie.

Er wordt een petitie rondgestuurd met het verzoek om het gebied permanent te beschermen, inclusief een erfdienstbaarheidsverbod. De studenten van het Honours College proberen vrijdag 6 mei op de agenda van de UCA Board of Trustees te komen.

Guess Sunglasses

Sebourn zei dat er vanaf dinsdag 1631 namen waren en dat meer mensen donderdag de petitie ondertekenden.

'Met meer dan 1.000 handtekeningen zullen ze laten zien dat meer studenten hebben getekend voor dit dan stem voor SGA elk semester, dat is wat we hebben gezien van rondkijken op onderzoek,' zei ze.

Guess Sunglasses

Gucci Riem Double G
Gucci Sunglasses Women
Guess Schoudertasje

Guess Tassen Bruin

Guess Tas Douglas

Portemonnee Guess Zwart

Gucci Riem Kopen 1 Op 1
Guess Portemonnee Bruin

Guess Riem Heren

Guess Hoesje Samsung S4

Gucci Riem Online
Guess Tassen Geleen

Guess Hoesje Iphone

Guess Tassen Blauw

Crossbody Tassen Gucci

Home / Guess Sunglasses